Alap tanfolyam feltételei | Weboptim

1. Szerződő felek

1.1. Szervező

Weboptim Kft.
Budapest, 1105, Cserkesz u. 33.

 

1.2. Jelentkező, az adatlapon megadott név/cégnév alapján jogosult részt venni az előadáson

2. A tanfolyamon való részvétel feltételei

2.1. Tanfolyam díjának Szervező bankszámlájára való befizetése. Beérkezése a jelentkezés véglegesítésének feltétele. A díjak érkezésének sorrendje határozza meg a jelentkezés sorrendjét.

 

2.2. Jelentkező tudomásul veszi, hogy ha a tanfolyami létszám már betelt, várólistára kerül. Erről szervező haladéktalanul értesíti a jelentkezőt, az általa megadott elérhetőségen

 

2.3. A befizetett teljes összegről szóló számlát, Jelentkező a tanfolyam napján kapja kézhez.

 

2.4. Lehetőség van a Jelentkező személyének módosítására, amennyiben ezt a kérelmet Jelentkező e-mailen, a tanfolyamot megelőző napig jelzi Szervező részére.

 

2.5. A tanfolyamon a Szervező engedélye nélkül tilos bármilyen hang-, kép- vagy videó felvétel készítése. Ezen pont megszegése a jelentkező tanfolyamon való részvételének felfüggesztését vonja maga után. Ilyen esetben a tanfolyam részvételi díja sem jár vissza.

3. Tanfolyam lemondása:

3.1. A már befizetett regisztrációs díjat a Szervező abban az esetben téríti vissza jelentkezőnek lemondás esetén, ha a lemondás tényét a tanfolyam napja előtt minimum 3 nappal a Jelentkező emailen jelzi Szervező felé. Ha a tanfolyam az azt megelőző 3 napban kerül lemondásra, szervező a regisztrációs díjat nem téríti vissza.

 

3.2. A vissza nem téríthető díjak egy e-mailen elküldött megbízás formájában átruházhatók.

 

3.3. Azon vis maior esetekben, amikor a tanfolyam nem a jelentkező hibájából marad el, a már befizetésre került díjak teljes maradéktalanul visszafizetésre kerülnek az értesítéstől számított 8 munkanapon belül.

 

A jelentkezési lap kitöltésével és elküldésével elfogadom a „Jelentkezés feltételei”-ben foglaltakat.Referenciák
Kérjen
árajánlatot!