Szolgáltatások | Weboptim

Az internet marketing egy hatékony módszer az üzleti sikerek egy új szintre emeléséhez, de csak akkor lehetünk sikeresek, ha az emberek megtalálják nálunk, amit keresnek, de ehhez nélkülözhetetlen, hogy tudják, jelen vagyunk az online térben.

 

Napjainkban több oldal van a weben, mint ahány ember él Földön, így nem várhatjuk el senkitől sem, hogy végignézze az összes oldalt, amit mondjuk, az Ön kulcsszava alatt találhatna. Amikor szüksége van valamire a weben, egyszerűen beír egy szót a keresőben, majd a megjelenő néhány link közül kiválasztja a legígéretesebbet. Akkor van esélye több látogatót – és így bevételt – szerezni, ha weboldala a Google/Yahoo keresési lista első találatai között szerepel.

Cégünk azon dolgozik, hogy az Ön weboldala több konverziót, nagyobb internetes forgalmat és szélesebb körű online láthatóságot, illetve hírnevet érjen el!

Egyetlen szolgáltatás azonban nem elegendő a sikerhez. A hatékony online marketing egy átfogó és sokoldalú kampányon alapul.


weboldal készítés weblap elemzés látogatottság növelése

 

Teljes körű kereső-optimalizálási szolgáltatás csomagunk tartalmazza:

  •  Weblapkészítés:  fontos a weboldalak keresőbarát elkészítése, hiszen ez hatással van a Google találati listájában elfoglalt pozícióra, és ezáltal a látogatottságra is.
  • Weblapelemzés: a weblap elemzés segítségével meghatározható a felhasználók viselkedése: kik a vásárlók, honnan érkeznek, mi érdekli őket, mennyi ideig maradnak a weboldalon, stb.. Elemzési szolgáltatásunkkal egyszerűen megtudhatja, hogyan lehet még sikeresebb weboldala.
  • Adwords kampányok: a kattintás alapú az online reklámok segítségével egy új, pontosan célzott közönséget érhet el. Keresési, display és social kampányok menedzselését és optimalizálását vállaljuk!
  • Keresőoptimalizálás: A tartalom akkor ér valamit, ha az emberek meg is találják. Optimalizálási szolgáltatásunkkal ott lehet a Google első oldalain!
  • Versenytárselemzés: felmérjük weboldala jelenlegi helyzetét és összehasonlítjuk a konkurens weboldalakkal. Ennek eredményeként egy hatékony online marketing stratégiát tudunk Önnek kialakítani.
  • Közösségi marketing: az emberek azoktól vásárolnak, akikben bíznak és mi jobb módja lenne a bizalom növelésének, mint a közösségi média? Ismerje meg, hogyan erősítheti weboldalát és márkáját a közösségi média marketing segítségével!
  • Elemzések, konverziónövelés: ha internetes tevékenységet végez, temérdek rendelkezésre álló adat várja. Cégünk segít az adatok értelmezésében és weboldala online marketing teljesítményének optimalizálásában.
  • Oktatás: Ismerje meg jobban a Google Analytics és a Google Adwords rendszerét.

A változások néhány hónap alatt meghozhatják eredményüket: ügyfeleink már ott vannak az első találatok között.

Legyen ott Ön is!Referenciák
Kérjen
árajánlatot!