Helyezés ellenőrző szoftverek | Weboptim

Mindenki, aki ismeri a keresőoptimalizálás alapjait tudja, hogy a kulcsszó a SEO alapvető része. Amikor az emberek keresnek, szavakat vagy kifejezéseket használnak. És ezek a szavak kapcsolják össze a felhasználókat a weboldalakkal.

 

Miért van szükség a helyezések ellenőrzésére?

Az online jelenlét elengedhetetlen. A kulcsszavak figyelése segít felfedezni a keresési trendeket, ami hasznos lehet a célpiaci igények helyes meghatározása során. Nemcsak abban segít, hogy fejlesszük az esélyeinket a közönség online elérésére, hanem megmutatja azt is, hogy melyik marketingstratégia eredményes az adott célpiacon és melyik szorul fejlesztésre.

 

A legjobb helyezés ellenőrző szoftverek

SEMRUSH
Teljes körű megoldás a helyezések ellenőrzésére.
Megadhatunk egy weboldalt vagy egy blog poszt egyedi URL címét, és megmutatja, hogy milyen szavakra van helyezve. Az eredményekre kattintva az adott kulcsszó versenytársait is megtekinthetjük.

Könnyen használható, támogatja a Google és Bing kereséseket.
A legkisebb csomag 99 dollár havonta, és ezért az árért 5 projektet és 500 kulcsszót figyelhetünk. Akik ennél többre vágynak, a 200 dollár/hó Guru (50 projekt, 1500 szó) és 400 dollár/hó Business (200 projekt, 5000 szó) tervek közül választhatnak.

Weboldal: https://www.semrush.com/

 

semrush

 

 

SERPWatcher
Ellenőrizhetjük a helyezéseket bármely domainre, hely és eszköz célzás szerint. A pozíciók naponta frissülnek, a jelentősebb változásokat (pozíció esés / nagyobb javulás) különböző grafikonok is szemléltetik. Az adatokat egy évig képes megőrizni a szoftver.
Az innovatív online riportok hasznos kiegészítők.
A Basic csomag már havi 26 euróért cserébe használható, és 200 helyezést kérdezhetünk le vele. A nagyobb Premium csomag már 700 kulcsszót foglal magába, és az ára 35 euró per hó. A legnagyobb Agency nevű terv pedig 71 euróért 1500 kulcsszó helyezéseinek lekérdezését teszi lehetővé.

Weboldal: https://serpwatcher.com/

 

serpwatcher

 

 

SERP’s Keyword Rank checker
Egy népszerű helyezés lekérdező eszköz, amely többet mutat, mint a helyezések. Megadja a CPC értéket és a keresési mennyiségeket is bármely kulcsszó vagy keresési kifejezés esetén.
Kiválaszthatjuk a helyet, illetve hogy asztali vagy mobil eszközre vagyunk kíváncsiak.
Tartalmaz beépített kulcsszó javaslatokat és on-page elemző eszközt is.
A 30 napos próbaverziót követően 2 terv közül választhatunk: Agency (99 dollár per hó, 1000 kulcsszó, korlátlan weboldal) és Small Business (49 dollár per hó, 300 kulcsszó, 5 weboldal)

Weboldal: https://serps.com/

 

serps

 

 

SE Ranking keywords rank checker
100%-os pontosságú helyezés követő eszköz, ami megadja a weboldal pozícióit bármely helyre és eszközre. Mobil és Google Map eredményeket is lekérdezhetünk, illetve a versenytársak helyezéseit is figyelhetjük. Minden nap friss adatokat kapunk, és kézileg is frissíthetjük a valós idejű eredmények érdekében. IOs és Android mobilalkalmazás változatban is elérhető.
14 napos próbaverzió áll rendelkezésünkre.
A további csomagok ára attól függően alakul, hogy milyen gyakorisággal (naponta, 3naponta, hetente) szeretnénk friss helyezéseket, illetve hogy milyen hosszú időtartamra szeretnénk feliratkozni a szolgáltatásra. Akár már havi 18 dollártól igénybe vehetjük, de ha komplexebb csomagot szeretnénk, akkor 100-180 dollár havidíjjal kell számolnunk.

Weboldal: https://seranking.com/

 

seranking

 

 

Authority Labs
Könnyen használható és nagyon hasznos a napi helyezések lekérdezéséhez. Ideális választás online üzletek és nagy SEO ügynökségek számára. Helyi vagy speciális területi célzást is végezhetünk és az eredményeket összehasonlítjuk a versenytársak eredményeivel.
Van egy 30 napos próbaverzió. Ezután Plus (49 dollár per hó, 250 kulcsszó), és Pro (99 dollár per hó, 1000 kulcsszó) tervek közül választhatunk. A Pro plus (225 dollár, 2500 kulcsszó) és Enterprise (450 dollár, 5000+ kulcsszó) csomagok ügynökségek és tanácsadó cégek számára tökéletesek.

Weboldal: https://authoritylabs.com/

 

Authority Labs

 

 

RANKWATCH
Felhő alapú szoftver, több mint egy helyezés ellenőrző. Sajnos néhány funkciója limitált.
A Keyword Archive funkció megőrzi a múltbeli adatokat egy Google SERP képernyőmentés segítségével, így nemcsak azt nézhetjük vissza, hogy hányadik pozícióban voltunk egy adott időpontban, hanem azt is, hogy ki más volt már helyezve ugyanabban az időben.
Város szerinti rangsort is kaphatunk. Integrálható a Google Analytics rendszerével.
Van Medium (29 dollár, 250 kulcsszó), Large (99 dollár, 1500 kulcsszó) és Extra Large (449 dollár, 7500 kulcsszó) csomag, illetve a követni kívánt szavak alapján egyedi tervet is kaphatunk.

Weboldal: https://www.rankwatch.com/

 

rankwatch

 

 

ADVANCED WEB RANKING
Korlátlan számú weboldal helyezéseit figyelhetjük – tehát nem kell kiválasztani a top 10 versenytársat és nem kell amiatt aggódni, hogy valaki, aki kimaradt hirtelen nagyon feljön Google-ben.
4 csomag van: Starter (49 dollár per hó – 2000 szó), Pro (99 dollár – 7000 szó), Agency (199 dollár – 14.500 szó) és Enterprise (499 dollár – 35.500 szó)

Weboldal: https://www.advancedwebranking.com/

 

awr

 

 

Moz Rank Tracker
A Moz egy vezető SEO tanácsadó cég, de számtalan hasznos eszközt is kifejlesztett, mint például a helyezés ellenőrző. Google, Yahoo, Bing keresőkkel működik. Az eredményeinket összehasonlíthatjuk a fő versenytársainkkal.
Nincs szükség naponta manuális ellenőrzésre, a program folyamatosan figyeli a kulcsszavakat, hogy melyik a legeredményesebb, az automata riportok pedig segítik, hogy mindig naprakészek legyünk.
Weboldal: https://moz.com/tools/rank-tracker

 

 

WOORANK
Automatikusan behúzza azokat a szavakat, amiket gyakran használ az oldal, és javaslatokat tesz azokra, amiket nem használunk a tartalomban. Persze manuálisan is hozzáadhatunk szavakat.
A próbverzió után a Pro verzióval (50 dollár / hó) 50 kulcsszó pozícióit figyelhetjük, míg a Premium verzió (150 dollár / hó) 250 kulcsszót enged. Ha korlátlan kulcsszóhoz szeretnénk helyezéseket vizsgálni, válasszunk a 250 dollár havidíjú Enterprise csomagot.
Weboldal: https://www.woorank.com/

 

 

AHREFS
Leginkább más kulcsszó rangsoroló eszközzel használható jól, mivel elsősorban a linkekre összepontosít, de persze tudjuk, hogy ez is szerepet látszik a kulcsszavak rangsorolásában.
Sok remek funkciót tartalmaz, de mint helyezés ellenőrző eszköz, a fő funkciója, hogy automatikusan megtalálja azokat a szavakat, amelyekre jól áll az oldal. Megadhatunk hozzá országot is.
A 7 napos próbaverziót 7 dollárért vehetjük igénybe, de ha tudjuk, hány kulcsszót szeretnénk vizsgálni, akkor választhatjuk a Lite (300 szó, 99 dollár), a Standard (1000 szó, 180 dollár), az Advanced (4000 szó, 400 dollár) vagy az Agency (10.000 szó, 1000 dollár) tervek valamelyikét.
Weboldal: https://ahrefs.com/

 

 

Ezeken felül persze még számtalan helyezés ellenőrző oldalt találhatunk, de mi úgy gondoljuk, hogy ezek a legnépszerűbb és legjobb rank checker websiteok. 🙂

 

Tetszett a cikk? Itt megoszthatja!Referenciák
Kérjen
árajánlatot!