Weboptim – Keresőmarketing, Internet marketing – Marketing az Interneten | Weboptim

A marketing az Interneten többféle módon is történhet.

Vehetünk bannerhelyeket, írhatunk cikkeket , jelentkezhetünk partnerprogramokba, illetve linkcsere programokba. De a leghatékonyabb marketing fogás, ha a keresők találati listáján jó pozíciót foglalunk el. Marketing szempontból, egy olyan reklám amit nem pénzért vettünk, értékesebb egy felhasználó számára. Mégpedig azért mert úgy gondolja hogy ezt az árat, neki, nem kell kifizetni a termék árában.

 
Ha például egy költséges TV reklámban lát valaki egy hirdetést, akkor joggal gondolhatja, hogy a reklám árát beépítették a termék árába. Keresőoptimalizálással ráadásul állandó látogatottságot érhetünk el és főleg olyan embereket érhetünk el aki keresik az adott témakört. Ezért a marketing legcélzottabb fomája ez. Olyan embereket érhetünk el, akik keresnek minket.
 
Az internet fejlődése töretlen. Manapság már több mint 8 milliárd internet oldal létezik a földön. Legalábbis az internetes keresők ennyit látnak. A kimutatások szerint az internetnek van egy úgynevezett láthatatlan része is, ami kb. 50%-ra tehető. Azért nevezzük láthatatlannak, mert a keresők nem látják. Mivel ilyen sok információval bír az Internet, ezért a kereshetőség óriási szerepet kap. Hogyan találhatunk meg gyorsan egy információt az internet számos oldala között?
 
Az információk leggyorsabb elérésének a módja a kereső használata. Nagyon sok kereső létezik, vannak általános és speciális, témakörökre fókuszáló keresők. A piacvezető keresők, a felhasználószám tekintetében, a Google, Yahoo és az MSN keresője.
 
Ha Internet oldalt készítünk, figyelembe kell venni, hogy a keresők azt ismerjék és lehetőleg jó
helyezést érjünk el bennük. A keresőmarketing az a terület ahol ezekre a problémákra megoldást
találunk.Referenciák
Kérjen
árajánlatot!