IQfactory | Weboptim

A Weboptim Kft. és az IQfactory együttműködése 2014 őszén kezdődött: az IQfactory.hu oldal optimalizálása, keresőkben elér helyezéseinek javítása céljából. Az IQfactory egy Angliában működő vállalkozás, szolgáltatásait pedig 2012 óta érhetjük el magyar nyelven is. A cég fő profilja egyetemi, főiskolai dokumentumokhoz segédanyagok írása.

 
 

 

Szolgáltatásokat nyújtanak különböző kurzusokon (főiskolákon, egyetemeken, okj-s képzésen stb) részt vevő hallgatók részére. Segítségükkel rengeteg időt és fáradtságot spórolhat magának minden diák, a kimerítő kutatómunkáról nem is beszélve.

 

A vállalkozás munkatársai a legkülönbözőbb szakterületeken működnek, témájukban nagymértékű tudással rendelkeznek, így releváns információk gyűjthetők be tőlük akadémiai dokumentumhoz, beadandóhoz. Több száz íróval, szerzővel dolgoznak együtt, így bármilyen témában szakszerű segítséget tudnak adni az érdeklődőknek. Az ügyfélszolgálat és a megrendelői felület segítségével pedig a kapcsolattartás is könnyű az adott szakemberrel.

 

A cég többféle szolgáltatást is kínál: a szakdolgozatokban, házi dolgozatokban, OKJ-s záró dolgozatokban való magas fokú szakmai segítségnyújtás mellett. Kész dolgozatok javítását, lektorálását is vállalják, vagy akár marketing céllal készülő, komolyabb szakmai szövegek megírását is. Emellett pedagógus portfólió elkészítésére is van lehetőség, de a programozás, statisztikák készítése és a vizsgatételek kidolgozása sem jelenthet gondot a csapatnak.

 

Az IQfactory nem csak abban segít, hogy jól felépített, releváns információkból álló, plágiummentes segédanyagot kapjon a hozzájuk forduló diák. A honlapjukon lévő blog segítségével rengeteg hasznos tippet, segítséget kaphatnak a tanulók: hogyan lehet hatékonyabban tanulni; segítséget a vizsgákra való felkészüléshez; hasznos tippeket a szakdolgozatok, beadandók, prezentációk elkészítéséhez. A blogban persze a legtöbb téma a szakdolgozat elkészítésével foglalkozik, hiszen ez az egyik legnagyobb megpróbáltatás a tanulmányok során. A témaválasztástól kezdve a szakirodalom feldolgozásán át a védésig számos tippet olvashatunk.

 

Ha elakadt, és professzionális segítségre van szüksége, forduljon az IQfactoryhoz bizalommal! Ne hagyja, hogy az egyetemi/ főiskolai feladatok legyűrjék!

 

Tetszett a cikk? Itt megoszthatja!Referenciák
Kérjen
árajánlatot!