Kiemelt Referenciák | Weboptim

Codefon – Solar Kft.

A cég 1988-ban kezdte meg működését, kaputelefon rendszerek forgalmazásával. 1994-től kezdve saját gyártású kaputelefonokat is forgalmaznak, amely CODEfon néven ismert. 2002-től exportál Horvátországba és Romániába is. 2007-ben nevet váltottak, Codefon-Solar kft-re, ezt az indokolta, hogy már nem csak kaputelefonok, hanem napkollektorok forgalmazásával is foglalkoztak.
 
A Codefon – Solar Kft célja: minőség megfizethető áron, igényes embereknek. Megbízhatóság, szakértelem, rugalmasság, minőségi, gyors és pontos szolgáltatás nyújtása.
 
A napkollektorok felszerelése pár évvel ezelőtt még nagy beruházás volt, mára viszont már mindenki számára elérhető. Egy napkollektor ára alig több egy jó kazán áránál, egy új ház építése esetén.
A napkollektor napenergiát használ fel és ez által állítja elő a meleg vizet. Ez az energiaforrás a tudomány mai állása szerint kimeríthetetlen és korlátlan mennyiségben áll a rendelkezésünkre. A legtisztább energiaforrások közé sorolható, környezetvédelmi és gazdasági szempontból is.
 
Magyarországon 200 – 210 napsütéses nap van évente, ezeken a napokon a vákuumcsöves napkollektorok 45 – 50 liter, 45 – 50 fokos meleg vizet képesek előállítani négyzetméterenként. A 45 – 50 liter egy ember napi vízfogyasztásának felel meg. Az energiatermelés nem függ a külső hőmérséklettől, csak a besugárzás erősségétől. A felhőzeten átszűrődő napfény is képes energiát termelni. A vákuumcsöves napkollektorok használatával nem csak a meleg víz látható el, hanem a fűtésben is segítséget nyújt, ez által az energiafogyasztás 50-60 % is fedezhető a napenergia segítségével.

Feladatunk: Internet Marketing tanácsadás, keresőoptimalizálás, kampányok kezeléseReferenciák
Kérjen
árajánlatot!