A Linképítés | Weboptim

De mi is az linképítés?

A linképítés a keresőmarketing egyik fontos lépése, és a weblap átalakítással szemben, itt visszafordíthatatlan folyamatokat is elindíthatunk egy helytelen stratégiával.

Fontos tudnunk, hogy a Google a linkek szerepének felismerése miatt lett a világ legjobb keresője. Amíg a többi kereső csak a tartalomra épített, addig a Google azt is figyelembe vette a helyezések meghatározásakor, hogy az adott weblapra milyen linkek mutatnak. És ettől sokkal jobb találatokat adott, mint más keresők.

 

A linképítés az a folyamat, amikor a weblapunk hivatkozásait elhelyezzük más weboldalakon, hogy onnan is át lehessen kattintani hozzánk. Ezeket a hivatkozásokat, azaz linkeket a Google számon tartja és értékeli.

 

Hogyan érdemes linket építeni?

A lehető legtöbb weboldalra fel kell kéredzkednünk, ahová csak felvesznek? Nem a célszerűbb megoldás, de igaz, hogy ennek hatására persze sok linkünk lesz , de nem feltétlen fog a helyezésünk javulni a keresőkben. Kerüljük a Linkfarmokat és a vásárolt linkeket, mert ezek akár büntetéshez is vezethetnek.

A hagyományos linktárak mellett ma már számtalan új linképítési technika létezik, amelyekkel hatékonyabb eredményeket lehet elérni. De ehhez szükség van egy linképítési stratégia kialakítására, amit a legjobb szakemberre bízni.

 

Seo Weblap AuditReferenciák
Kérjen
árajánlatot!