Weboptim – Keresőmarketing, Internet marketing – Szolgáltatások | Weboptim

gstatAz Ön oldala több látogatót érdemel!

  • 10-ből 9 internetező keresőt használ
  • 10-ből 9 kereső-használó az első oldalról választ
  • Most az Ön oldala is ott lehet az elsők közt!

Keresőmarketing

Egy weboldal működtetése sok szempontból hasonlít egy bolt üzemeltetéséhez: akkor lehetünk sikeresek, ha az emberek megtalálják nálunk, amit keresnek – amihez az is elengedhetetlen, hogy tudják: van boltunk és azt is, hol.
A fentiek talán triviálisnak tűnnek, de az interneten napról-napra tapasztaljuk, hogy weboldalak ezrei indulnak el – anélkül, hogy erről azok is tudomást szerezhetnének, akiknek ezeket a site-okat szánták. Napjainkban több oldal van a weben, mint ahány ember él Földünkön – csak a Google 8 milliárd site-ot tart számon – így nem várhatjuk el senkitől, hogy lelkiismeretesen végignézze az összes oldalt, amit mondjuk az Ön kulcsszava alatt találhatna. Azt teszi, amit nyilván Ön is, amikor szüksége van valamire a weben: beír egy szót a keresőben, majd a megjelenő néhány link közül kiválasztja a legígéretesebbet.
Mivel felmérések szerint az emberek 90%-a keresőt használ, és az esetek 89.8%-ban az első oldalon felbukkanó találatok közül választ, kézenfekvő, hogy csak akkor van esélye rá, hogy nagyobb tömegű látogatót – és ezáltal bevételt – szerezzen, ha oldala ott van az elsők között a Google-ban, Yahoo-ban vagy akár a Vizslán.
Szerencsére az előkelő helyezés eléréséhez nem feltétlenül van szükség százezres vagy milliós beruházásra, teljes oldal-átalakításra.Teljes körű kereső-optimalizálási szolgáltatás csomagunk az alábbiakat tartalmazza:

 

  • Konkurencia-elemzés és stratégia alkotás: kielemezzük oldala jelenlegi helyzetét, az okokat és a lehetőségeket – annak érdekében, hogy együttműködésünk a lehető legnagyobb és leggyorsabb növekedést biztosítsa. Bővebben:Versenytárs elemzés szolgáltatásunk
  • Keresőszavak kiválasztása: saját adatbázisunk alapján meg tudjuk mondani, hogy az oldalához köthető szavak közül melyeket használják a netezők leggyakrabban.
  • A weboldal „kereső-barát” átalakítása: tudjuk, mi alapján rangsorolnak a keresők, így első látásra alig észrevehető változtatásokkal is segíthetjük, hogy az Ön oldalát „ígéretesebbnek lássák” konkurenseinél.
  • Optimalizált aloldalak készítése: amennyiben az elemzések alapján ez szükséges, segítünk aloldalainak keresőbaráttá tételében is.
  • Közösségi marketing, ezen belül rajongói oldal létrehozása és közösség építése a facebook-on
  • Weblap elemzés a Google Analytics rendszer segítségével, hogy megtudja hogyan működik a weblapja.

A változások néhány hónap alatt meghozhatják eredményüket: ügyfeleink már ott vannak az első találatok között – Ön megnézte már, hányadikként jelenik meg, ha például valaki az Ön szolgáltatása után érdeklődik a Google-n ?

Ellenőrizze most:

Google

 Referenciák
Kérjen
árajánlatot!